– når tre kvinder farer vild i forestillingen om at være i balance med sig selv.


Hvad stiller kvinden op, der har læst alle mindfulness-bøgerne, men som ikke kan mærke en skid af det indeni - og som ender med at sidde og stresse på yogamåtten? Hvad gør hende, der er vant til at opnå de mål, hun sætter sig for, undtagen en graviditet - som står på hovedet for at se overskudsagtig ud, mens hun stikker sit underliv med hormoner? Og hvordan kan det være, at hende, som alle misunder, og som udadtil skiller sig ud, selv føler, at hun passer ind - hvorfor stiller hun sig i ét med baggrunden?


Højt at flyve, dybt at falde. 'Fysisk Ustabil' introducerer en helt ny form for fysisk teater, når tre kvindelige akrobater fortæller hver deres historie gennem hvert deres fysiske speciale. Genkendelige karakteristika i en moderne kvindes hverdag tilsættes fysisk og komisk absurditet, idet de alle støder på komplekse kropslige kampe undervejs, fanget mellem selvfølelsen udadtil og indadtil. Den ro og balance, som kvinderne søger at udvise overfor omverdenen, fejler unægteligt undervejs i selvkonfrontationen.

Ærlige, upassende, komiske og rørende tanker formidles gennem krops-artisteri (akrobatik, dans, pole & yoga) og voice-over-stemmer. Scenegulvet og højtalerne fyldes med navlepilleri - alt imens den stærke, sunde og afbalancerede overskudskvinde kommer op at slås med sig selv og langsomt bliver pillet fra hinanden. Glansbillederne falmer langsomt og synes umulige at male uden de skrøbelige penselstrøg af græsset, kognitive kolbøtter, forfejlede forsøg, tragikomiske trin og fucked up flikflak, som man egentlig desperat havde forsøgt at overlade til backstage-området.


Det gør ondt at miste balancen. Men hvem ved - måske det faktisk ender med at føles helt befriende. At mindreværd kan blive mere værd.


Af: Christel Stjernebjerg.

Artister: Camilla Marienhof, Anna Kinoshita  & Christel Stjernebjerg

Kostumer: Mira Vinzents

Alt-mulig-kvinde bag scenen: Linette Stamp Christensen


Om Christel Stjernebjerg:

Christel er artist og koreograf. Hendes arbejde tæller bla. tre år som artist i Cirque du Soleil (Beatles-showet 'LOVE' i Las Vegas), forestillinger på Malmø Opera ('Evita'), Nørrebro Teater ('Oliver med et twist' & 'Robin in the hood'), Aalborg Teater ('Alice i eventyrland') samt diverse TV- og event-produktioner. Hun debuterede som koreograf i 2013, da hun vandt Copenhagen Choreographer's Competition. Senest har hun været koreograf på Det Kongelige Teaters 'Kong Arthur' i Ulvedalene samt artistisk leder af WWFs 'Earth Hour 2016'. Derudover studerer hun en Mastergrad i Dansevidenskab på Stockholms Universitet.

Fysisk Ustabil

2017:

  1.   Teater Momentum, Odense: D. 3.-6. Maj (Køb billetter HER )

  2.   Teaterøen, Cph Stage: D. 3. Juni (Køb billetter HER )

  3.   Teatret v/ Sorte Hest, København: D. 12.-16. December (Køb billetter HER )


2016:

  1.   Bådteatret, København: D. 4.-7. August